torsdag 21. februar 2008

Noen timer i drømmenes verden

Noe av det morsomste med å sysle med Kjettersk Kjeller er at man kommer i kontakt med mennesker som har kreative og intellektuelle instinkter litt utenom det vanlige. Enten de bruker årevis på å sette seg inn i alle detaljer om Jack the Ripper-saken eller hekser, samle obskur musikk eller gjør noe annet moro.

En av disse hyggelige menneskene dukket først opp på Kjettersk Kjellers radar da han trakterte trommene for det nasjonalromantiske boy-bandet Solblot på vår Tweedgoth-festival i september i fjor.

Den hyggelige unge mannen er til daglig designer, og som en del andre innen den bransjen (vår egen eminente husdesigner Baetylous er et annet eksempel) bruker han deler av fritiden på å lage sine egne prosjekter. Disse prosjektene ender gjerne opp på hans nettside Dreamhours. I Dreamhours' galleri vever han en mørk, drømmeaktig verden av forlatte bygater, tømte absintflasker og halvmagiske hendelser.

Slik livet burde vært, med andre ord.

De av dere med sans for den mørkere delen av musikkverdenen vil kanskje kjenne igjen noen av hans plateomslag for artister som Desiderii Marginis og Kammarheit. Så hvis du har et band som skal gi ut plate og har lyst på noe annet enn kjedelige trynebilder på omslaget, kan Dreamhours være stedet å kontakte.

Men det er ikke bare musikere som frir til Dreamhours. Vi i Kjettersk Kjeller krysser også fingrene for at hans arbeider blir å se på en kjellerplakat nær oss i nær framtid.

Et besøk på Dreamhours er herved anbefalt.

Ingen kommentarer: